ÃŽn timp ce unii primesc mesaje spam cu oferte de lenjerie intimă, sezonul “Alegeri 2009-2010″, eu mă aleg cu spam cu mesaje amoroase. Iată ultimul exemplu:
From: <cami_artista@yahoo.com>
Return-path: <marelera@d5.d.de.static.xlhost.com>Salut. Scuze pentru intarziere, dar de-abia acum am acces la net
Uite site-urile despre care ti-am spus:www.***.com – tricouri personalizate
www.***.ro – puzzle-uri personalizateCam astea ar fi. Poate iesim pe undeva sambata urmatoare.
O zi buna,
Camelia.
P.S. Nu vă grăbiÅ£i să-si scrieÅ£i “artistei” pentru a stabli detaliile întâlnirii. E doar un robot…
Notă. I-am arătat şi Cristinei mailul. Iniţial a făcut ochii mari şi a ridicat, ameninţător, o sprânceană. După ce m-am disculpat, explicându-i cum stă treaba cu Camelia, a râs.

daca mai e nevoie de o asigurare pentru Cristina, trimit si eu un forward cu emailul asta, ca l-am primit si eu. acum cateva zile
culmea e ca eu cunoasc o camelie care avea o adresa similara, si initial m-am gandit ca m-am ramolit asa de tare incat i-am cerut ceva si am uitat pana cand mi-a trimis. dar nu, era un spam. oricum, dupa ce am reusit sa iau virusul ala care vorbeste cu tine in romaneste, pe msg, m-am lecuit de intrat pe link-uri aiurea.
Thanks, Dollo! De data aceasta m-a crezut
Salve…acelasi mesaj l-am primit si eu de la respectiva gagica. Se pare ca id-ul ei l-am gasit si pe http://www.***.ro
Auguri!
Salve George! Da, mulţi au auzit de gagica asta şi mulţi au ajuns aici pe blog după ce au căutat-o pe cami_artista pe Google
Åži dacă tot ziceam de spam, să ÅŸtii că ÅŸi mesajul tău are toate caracteristicile unui spam. ÃŽnsă nu l-am ÅŸters ci l-am lăsat pentru intimidarea altora ce vor veni…